sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

"Aksun mummola"

Ei voi muuta sanoa kun loistavaa jos mulle on aina sunnuntaisin aamukahvi valmiina!! Ihan loistoa täytynee sanoa! Koko viikon kiireisen aikataulun takia, mun kaikki hommat on jäänyt ihan vaiheeseen. Vihdoin tänään oon saanu jotain aikaseksikin. Heti aamukahvin jälkeen aloin pakkaan tavaroita ja laittaan kirppisjuttui kasaan. Touhusinkin siihen kahteen asti, kunnes tuli lähtö kirppiksen kautta "mummolaan, jossa pappakin asuu". Se on kyllä niin loisto paikka ja siellä on aina niin kiva käydä. Eli tää " mummola" on mun nuorimmaisen isosiskon miehen äidin ja sen miehen tupa:) Siellä on on niin lepponen tunnelma. Ja joka kerta tuntee itsensä tervetulleeksi:) Usein päivä siellä kruunataan vielä oikein maittavalla sapuskalla.

Ruoaksi oli täytettyjä lettuja ja jälkkäriksi oli lettuja hillolla:)

Ruoan jälkeen lötsittiin pihalla ja pääsin vähän kuvailemaan kaikkea mitä löysin. Siellä olikin aika paljon asioita joita halusin saada kameralle. On niin kiva kuvailla asioita, jotka ovat tunnelmallisia ja kauniita. Toivottavasti saadaan omastakin pihasta tehtyä yhtä ihana kuin tuolla
"mummolassa". Ei voi muuta sanoa kun että meillä on paljon tekemistä talon kanssa, että saadaan siitä yhtä kotoisa ja kaunis. Onneks monet meidän ihanat ystävät ovat luvanneet tulla auttamaan meidän kodin "rakentamissa" Tässä vähän tunnelma kuvia tältä päivältä.

voisko enää ihanempaa kuvaa saadakaan ikuistettua?

"Mummola jossa pappakin asuu"

Tää asettelu löytyy ihan ulko-oven vierestä. Ihana kävellä ovesta sisään!

Tää oli ehkä kuitenkin päivän paras kuva ja kuvastaa loistavasti
sitä tunnelmaa joka lättyjen jälkeen pihalla vallitsi:)

Päivän paras oli kyllä erittäin maistuva juoksulenkki. Tuntu niin hyvältä juosta, et joutu ihan spurttailee aina kun tuli ylämäki. Ja viimisen 2kilsaa juoksin ihan täysii, tai niin kovaa ku siinä vaiheessa jaloista irtos:) Nyt hetki telkun saloissa ja huomenna taas tsempataan pakkailuissa:)

Ei kommentteja: