tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kymmenen...

Yhdeksän, kahdeksan, seitsemän, kuusi, viisi... Niinhän se on VIISI työpäivää lomaan! Ja useampi vapaa siellä välissä tarkoittaa, sitä, että vappuna se alkais:):) Vuosihan tätä lomaa on odoteltu ja nyt se sitten kurkkii jo tuolla kulman takana. Loistavuutta ennen kaikkea. Suunnitelmat ovat vielä ihan täysin auki, mutta ehdotuksia otetaan vastaan! Olisin halunnut risteilylle tai jonnekin, mutta mulla ei oo seuraa. Miksi kukaan muu ei voisi lomailla toukokuun alussa? Ja ihan tiedoksi, ei mulla koko loma ole toukokuussa...viikko vain:) Tämä maailmankartalta pudonnut tyttönen aikookin viettää suhteellisen riehakkaan loman, ihan jo pelkästään grillikemujen merkeissä. Duunipaikan juhlat ovat aina olleet suhteellisen hmm..."en kommentoi kamaa". Ja eiköhän samalla linjalla mennä tälläkin kertaa! Vai mitä tytsyt? (Tiedän et luette;)).
Ja ihan tiedoksi, että lauantaina on mitä parhain shoppailupäivä!! Ihan kaikki unohtaa kaiken maailman mökkireissut ja suuntaa Kotkan Pasaatille ja Jumalniemeen ostoksille! Varsinkin Hemtexillä on loistavia tarjouksia ja ihan mielettömän työntekijät hommissa!! :D Ei mitään mainostuksia;), mutta mä haluun kunnon sutina päivän lauantaista, että tavataan!!!!:D
 Olisin voinut laittaa jotain kuvia, mutta mulla ei oo mitään!!! Taidan ruveta vähän napsimaan:):)
Yritän palailla vielä illalla jos vaan suinkin jaksan pysyä hereillä. Sehän on kerättävä hyvät voimavarat pääsiäistä varten;) Nähdään!

Tanja

Ei kommentteja: