lauantai 27. elokuuta 2011

PizzaPerjantai!!

No ei suinkaan! Aamusiivoukset, duunit ja lenkin jälkeen meikäläinen oli niin väsynyt, että nappasin ison lasin tuoremehua, heitin naamiot kasvoille, otin Jarkko Sipilän Elinkautisen kainaloon ja hyppäsin ammeeseen! Täytyy sanoa, että oli äärettömän rentouttavaa! Hankala oli sitä kirjaa siellä lukea kun laitoin ehkä vahingossa liikaa kylpyvaahtoa:) Herättelen kroppaani näin elokuun loppuun asti urheilulla ja meinasin sitten koko syyskuun treenata ihan hulluna!! Katostaan mitä kropalle tapahtuu syyskuun aikana, vai tapahtuuko mitään!

ADIDAS! 

Tänään aamulla oli jonkun verran vaikeuksia päästä ylös sängystä kun parin päivän treenit painoivat lihaksissa. Tarkoitus oli lähtä käymään aamulenkillä, mutta ajattelin nyt että mä vedän ennemmin sitten huomenna kunnon treenin täysillä kuin sellaisen semihenkäilyn!  Huomista iltaa siis odotellessa!;) 

Pakko oli ottaa kuva tuosta mun murusta kun se yrittää aina välillä sitkeästi olla hereillä mun kanssa! On se niin ihana!

Min kärleken!

Ihana auringon paiste! Nauttikaa siitä! Menkää pihalle, grillailkaa! Tsempatkaa itsenne vielä terassille, kun siihen on mahdollisuus! Mä lähden töihin:) I love my job!

Lauantai terkut
Tanja

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tanjaa ; )
a = all
d = days
i = i
d = dream
a = about
s = sex

Adidas ; )

Terkuin Milla Magia

Tanja kirjoitti...

Hahah:D Ihan loistava!! Juuri näin:D:D Kiitos päivän piristyksestä:) Oot huippu!<3