tiistai 1. helmikuuta 2011

Tiedätkös?

Viikko alkaa mainiosti. Maanantai aamun herääminen sujuu lähes ongelmitta. Mutta jotenkin on sellainen olo, että jotain tapahtuu. Siinä sitten valmistautuu töihin lähtöön ja katselee pihalle, ettei edes lumitöitä ole joten ei mitään kiirettä. Kerään työvarusteet kasaan, vedän takkia päälle, kenkien vuoro ja sitten se tapahtuu....lumiaura menee tiellä ja kyllä, meidän auton takana on hillitön kasa lunta. Ei siinä mitään, varusteet autoon ja lapioimaan!:)
Tällaiset pienet asiat enteilevät jonkun suuren asian tapahtumista, luulen. Töiden jälkeen käyn heittämässä dogia ulos ja valmistaudun kahvitteluun kaverin kanssa. Vähän on lunta satanut, joten joudun harjaamaan auton. Kiitollisena siitä ettei tarvitse skrapaa kaivella. Harjaan tuulilasin, hipaisen pyyhkijää ja hups, sehän on kolmessa osassa. Joo normaalisti oisin hivunnut takaisin kotiin ja pyytänyt apua, mutta meillä ei ollu ketään kotona! Sitkeästi sain melko oikean näköisen pyyhkijän siitä rakennettua, mutta oikeesti maailman vaikein palapeli! Maanantai sujuikin muuten ihan kiitettävästi:)
Tiistaina herään virkeänä ihanien yöunien jälkeen nauraen. Niin loistava uni ja niin loistavat hiukset Kuopion kaverilla:) Otsahiukset ja takaanta letti vyötärölle asti. :D REPESIN!! Kiitos näiden unien:) Työpäivä sujui loistavasti, energiaa tuntui  olevan, mutta kun aloittaa työt valaistuksen parantamisesta ja lähtee hakemaan tikkaita. On muuten turhan painavat ja pitkät tämmöselle likalle. Kantaa niitä 50 metrii ja huomaa, että kantaakin koko ajan ständiä! Eli tietämättömille, ständi on semmoinen kylttiteline joita kauppojen edustoilta löytyy. Joo taas pieni, suurempaa katastrofia enteilevä tapahtuma. Muuten päivä sujuukin hyvin ja saavun kotiin hyvissä mielin. Maalailen vähän pikkuprojektejani, ja sotken maalattuun seinään harmaata! Voi kukkanen!! Hups! Korjataan asia kunhan keritään...tai kunhan osaavia ihmisiä saapuu paikalle ;) Kävin tänään harkoissa ja palasin kotiin, yhdelläkään naapurilla ei näkynyt valoja joten mun oli aivan pakko testata. Nimittäin käppäkäännöstä. Ei onnistunut! Lumihankeen se päättyi, mutta ihan vähän vaan. Tais olla liian hidas vauhti.
Kaikista pienistä kommelluksista huolimatta tulin siis äsken treeneistä. Mun takareidet huutaa hoosiannaa mutta fiilis on mitä mahtavin! Ois tehnyt mieli mennä uudelle lenkille kun pääsin kotiin, mutta aamulla olisi työmaailman vuoro. Illalla pääsee taas treenailemaan. En malta odottaa. Vielä yksi loistava treenibiisi ja sitten yöpuulle valmistautuminen.
http://www.youtube.com/watch?v=LefQdEMJP1I

Mun reidet kiittää tästä päivästä!:)

Ei kommentteja: