maanantai 26. syyskuuta 2011

Hello!

Kovasti lupailin erittäin kriittistä tekstiä Hellosta! Mutta taidan kuitenkin jättää väliin, ettei kenellekään tule asiasta mielipahaa. Muutama sananen kyseisestä paikasta kuitenkin sanottavana. Elikkäs kyseessä on Kotkalainen yökerho. Aikaisemmin totellut nimeä Bepop! Kaikki mikä "popissa" oli hyvää, on nyt uudistuksen myötä kadonnut! En tarkoita että paikka olisi ihan järkyttävä, päinvastoin! Baari on remontoitu erittäin näyttäväksi kokonaisuudeksi! Uudistus oli todellakin tarpeen ja tykkään uudesta ulkonäöstä. Ja nyt päästään siihen muttaan.
Suurin ongelma koko paikassa on sen valot! Omasta mielestäni siellä on ihan liian valoisaa yökerhoksi. Enkä ole ainut joka on tätä mieltä. Kaveri oli vessassa n. 5minuuttia ja mun ohi kävelleistä ihmisistä 7 oli täysin samaa mieltä! "Eihän täällä kehtaa tanssia, kun on näin valoisaa", "Miksi täällä on näin paljon valoa?" " Ennen ei häirinny et porukka kyyläs, mut nyt kun tanssii niin näkee et ne kyylää!" Nämä olivat vain kolme kommenttia jotka kuulin ohimennen. Itselleni ei ole ongelma heittää muutamia lantion heilutuksia valossa, tai niinkuin lauantaina, selvinpäin. Harmillista niille ketkä eivät uskalla.
Lauantai illan perusteella saatoin vain todeta, että Helloon! ei ole tarkoitus todellakaan mennä selvinpäin, vaan niin humalassa kuin vain pystyy olla. Harmillista, että henkilökunta taas ei tunnu kestävän semmoista menoa. Tai osa henkilökunnasta. Olen aina(!!!!) lauantaihin asti saanut loistavaa palvelua ja kohdannut kohteliaita työntekijöitä, mutta itsekin asiakaspalvelijana olisin halunnut avata sanaisen arkkuni eräälle työntekijälle!
Ovella oli loistava vastaanotto niinkuin joka kerta on ollut! Maksaessani, sain erityisen hyvää palvelua;);) Kiitsa! Ja narikassa mua kohdeltiin hyvin. Mutta onkohan nämä kiireiset lasien kerääjät (miksi lie kutsutaan) ikinä kuulleet sanaa ANTEEKSI? Ihan oikeasti myös te olette asiakaspalvelussa!! En odota teiltä mitään muuta kuin että jos tönäisee kerätäkseen laseja vois vaikka sanoa anteeksi, tai hei, ennen kuin tunkee siitä pienestä tilasta voisi sanoa "anteeksi, voisko nämä ottaa??" Öö joo!! Jos on oikeasti niin kyllästynyt känniääliöihin niin vois vaikka miettiä homman lopettamista. Itsehän olin kuitenkin selvinpäin niin olisin mielelläni vaikka ojentanut lasit henkilökunnalle jos vaan olisin huomannut!
Näin tälläkertaa ja ensi kerralla sitten kauheat naamat, että jaksan olla pidempäänkin. Mulla on kyllä kova luotto Amarillon suhteen! Remontin valmistumista odotellessa! Puolet kavereista jo siirtynyt Captain`s karaokeen ja jos Amarillo tuottaa pettymyksen, niin taidan viedä loputkin kaverit "Kapuun". Siellä oli kuulemma viime lauantainakin ollut mielettömät bileet! Nyyh, miksi mä en mennyt sinne?
Tulihan tästä aika pitkä valitus, mutta no hard feelings! Tiedän että kaikilla on joskus huono päivä ja aina vaan ei jaksa olla kohtelias mutta huonolla ja surkealla asiakaspalvelulla on ero ja minusta tämä meni osioon surkea! Ehkä ensi viikonlopun jälkeen muutan mieleni, sikäli sinne eksyn:):)

Aurinkoista päivän jatkoa kaikille:)
Tanja

Ei kommentteja: