maanantai 12. syyskuuta 2011

Viikonlopun touhuja!

Perjantaina iltavuoron jälkeen nautiskelin omasta seurastani, tarkoitus oli pakata Kotkaan otettavia tavaroita, mutta se vähän jäi. Säälittävää, mutta mä istuin koneella koko illan ja puoli yötä! Juttelin vaikka kenen kanssa ja otin pari lasia viiniä siinä samalla. Aamulla ei ollutkaan enää yhtään kivaa kun suunnistin töihin. Join paljon kahvia ja piristyin niin että olin hurjan tehokas työjutuissani:)  Töiden jälkeen sotkin pyörällä hurjaa vauhtia kotiin ja pikasuihkun ja pakkausten jälkeen kohti Kotkaa!

 Lauantai ilta! Vähän sushia, paneroituja katkarapuja ja muutama kostuke sapuskalle:) Oltiin Siirillä, kateltiin kuvia edellisiltä reissuilta ja naurettiin, miten järkyttäviä otoksia! Mä ainakin yritin pitää kameran kurissa eilen ettei musta tulis semmosia kuvia enää yhtään! Mutta hei, en tiiä  miks kameralle ilmesty Siirin kuvia kun mä kävin vessas! Hahahah:D Vähänkö repesin kun äipän synttäreillä ne tänään bongasin!

 Aika maukkaita, mutta ei niin hyviä kuin Ainon tekemät:)

 Paneroidut katkikset!

 Chilikastiketta ja lime-mansikkaa:)

Koko illan aikana musta otetut kuvat! Aika minisaldo;D

Ilta oli hauska siihen asti kunnes oltiin baarissa. Kotkan seurahuoneelta on nyt Bepop kadonnut ja tilalle oli remontoitu Hello! Voin kertoa; en tykännyt! Pisteet siitä, että siellä oli enemmän istumatilaa, vaikka en baarissa ikinä istukkaan. Ja olihan se kivan näkönen, mutta muuten se oli vähän kökkö! Huono musiikki,äänen toisto ei musta ollut parhaasta päästä, liian valoisaa ja sekava! Okei toi sekavuus voi kadota siinä kohtaan kun koko remontti on täysin valmis, mutta tällä kertaa paikka ei todellakaan tehnyt muhun vaikutusta! Amarillon puolella oli välillä ihan hyvää musiikkia, mutta ihan koko ajan samat biisit! Melkein kuin olisi jotain hittilistaa kuunnellut toistolla. Ja mun mielialaa järkyttäviä miehiä liikenteessä!  Uskomatonta mutta mä olin himassa jo 3.00! Ei oo tapahtunut sitten Elviksen! Hyvä puoli oli aikaisin kotona olemisessa, että mä sain vähän kuitattua mun univelkoja!

Sunnuntai...Hyvin nukuttu yö takana. Ei pahaa oloa, ei hedaria, ei minkäänlaista darraa!! Epäonnistunut ilta siis? :D Suuntasin äidin synttäreille..Ei se sinne ketään odottanut ja tehtiinkin siskon kanssa tällainen pieni yllätys käynti kera ihanan lahjan. Ymmärsin että oli erittäin mieleinen ja käyttöä kuulemma löytyy kovasti! Jeij! Onnistuin! Kaivoin kaapista kaikkki herkut ja keitin kahvit, äipän ei tarvinnu tehdä mitään! Porukoilta kun lähdin suuntasin vielä kyläilylle Siirille ja kävin noutamassa auton joka ehkä saattoi edellisenä iltana jäädä kaupunkiin, hups!

Äidin lahja:)

 Äipän tekemää lihapiirakkaa! Nam!

 Itse vein mukanani viime jouluna saadun after eight paketin, loput jätin 
sinne kun ne olikin menny jo vanhaks:D

Melko pirteä ilmestys!

Kaupan kautta kotia ja suunnitelmissa; pysyn hereillä ja muutan unirytmit. Yhdeksältä kun heräsin sohvalta niin ei voinut kuin todeta, että voihan kukkanen! Tässä tätä nyt taas valvotaan...


Ootko sä käynyt Hello:ssa? Mitä tykkäsit? Pitäisiköhän tässä nyt siirtyä Kapuun?

Ihanan tehokasta ja mielekästä ensi viikkoa kaikille!
Tanja

Ei kommentteja: