perjantai 9. heinäkuuta 2010

Torstai Lahdessa!

Liian aikasin saapuminen koulutuspaikalle, oli mun onni(ko?) Onneks tajusin perille saapuessa, että mullahan on kamera mukana. Pieni aamukävely ostarin kupeella Lahdessa, kamera käsissä, sai mut pirteälle, mutta pettyneelle fiilikselle. Aamu oli vielä raikas ennen niitä hillittömiä päivän helteitä!!! Ja kävely aamutuimaan tuntui ihanalta, mutta mikä on tämä kaupunki? Mä en yksinkertaisesti löytänyt sieltä mitään kuvattavaa! Parista myymälän logosta ja terveyskeskuksen kukkamerestä sain otettua joitakin kuvia, mutta that´s it!! Missä on ne ihanat maisemat, joita Kotkasta ainakin löytyy mielin määrin??

Hemtexin ja Dressmanin logot tuli ikuistettua muutamaankin kuvaan:)

Keskusteltuani kahden reippaan neitokaisen kanssa, olivat he samaa mieltä ettei Lahdessa oikein löydy mitään kaunista! Ainakaan keskustan kulmilta. Olisi kyllä oikeasti kiva kuulla jos siellä sitten kaupungin laitamilta avautuu joitakin ihania puistonäkymiä. On se vaan onni, että voin asua kaupungissa, josta löytyy meri, pelkästään meren tuoksu saa mut jäämään Kotkaan!


Unikulma sattui olemaan kiitettävästi just mun kävelyreitillä.


Aikaa sen aloittamiseen menikin kiitettävästi puoli vuotta, mutta nyt se on aloitettu, oma blogi!!
Mitään selkeää linjaa en näihin jutttuihin kirjoittele vaan kaikkea mitä mieleeni tulee, ja mistä mun on tarve avautua, kuten nyt Lahdesta;) jossain vaiheessa vielä yritän ulkonäöstä saada tehtyä jotenkin siedettävän ja selkeän, mutta nyt toistaiseksi mennään näin:) Loppuun vielä aurinkoisen päivän kunniaksi eilen kuvaamiani kukkasia:)

Kiitokset edes näistä piristävistä kukista, joita sain kuvailtua pidemmän aikaa:)

Ei kommentteja: