torstai 8. syyskuuta 2011

I feel lucky! :)

Näillä paikkein kun yö alkaa kääntymään aamuksi ja nukkumatti on kateissa, niin tulee ikävä kaikkia ihania ihmisiä! Nyt lähinnä tiettyjä tyttöjä! Tämä johtunee siitä että mulla on tiedossa ihan mieletön syyskuun loppu! Vähän voin asioista valaista, mutta en paljon, koska on paljon kivempi täältä niitä sitten jälkikäteen lueskella! Ja en halua suunnitella liikaa, koska usein silloin kaikki menee päin mäntyä, kuusta, koivua, vaahteraa...

Yksi viikonloppuhan syyskuuta on jo mennyt ja ihan kiva sekin oli:) Mutta nyt näistä kolmesta tulevasta viikonlopusta se ensimmäinen! Tiedossa jotain tämmöistä; musiikki, merenelävät, tanssi, korkkarit (tennarit), nauru, seura, "limppari" ja ennen kaikkea hyvä omatunto;) Sunnuntaina olisikin pieni yllätys eräälle henkilölle! Siitäkin lisää ensiviikolla!

Seuraavana viikonloppuna treffataan "moon nyt tauolla" -merkeissä! Hahahha:D Ehkä mahdollisesti kuudet syksyiset pikkuhousut ja ruhtinnaallisen hauska meno! Jos nyt ei kotiviiniä tällä kertaa, selailin viime vuotiset kuvat ja voi elämä! Kuvia muutama tossa alapuolella;)

Syyskuun viimeisestä viikonlopusta ei voi muuta sanoa, kuin; Mä muutan Kööpenhaminaan ja haen Ruåtsin kansalaisuutta!”, "Jos minulta on ennen lähtenyt mopo käsistä niin nyt lähti kyllä sanoisinko että formula.", "Ehkä otin, ehkä en, so not, kunhan hyppy kulkee." ,"Jokainen tsäänssi on mahdollisuus!" Joo, okei mä luulen ,että tämän viikonlopun kuvaukseen riittävät nämä Matti Nykäsen lausahdukset! Vai mitä tytöt;)

Tässä teille pientä kuva sarjaa vuosi sitten otetuista juhlista! Öö, en ehkä enää koskaan juhli niin rankasti kuin tuolloin!





Ihan kauheita kuvia! Huomatkaa, pullo ei kallistu mihinkään, mutta tyttö kylläkin. Tuossa vaiheessa olisi ehkä voinut jättää tuonkin väliin. Ilta oli mieletön ja asteen verran rauhallisemmin seuraavksi:):)

Eli tosissaan teksti on kirjoitettu suurelta osin keskellä yötä :):) Kasiksi menin palaveriin ja nyt viimeistelin tekstin samalla kun odotan iltavuoroa alkavaksi. ALta kolmen tunnin yöunilla mennään tämä päivä, mutta tästä nyt sitten lähtee unirytmien muutos! Aina lauantaihin asti ainakin:):)

Ps. Haluaisin tähän vielä lisätä lokakuun 1:sen päivän....Ai saakeli!! Taneli-tonttu! Muuta ei tarvitse kommentoida! Rauhallista syksyä kaikille ja beware;)



Pusuja, Tanja!

2 kommenttia:

CphGirl kirjoitti...

JOO MUUTA! ;)

Tanja kirjoitti...

ootas vaan kun joku päivä huutelen ikkunan alla! :)