keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Sirppis!

Kauan odotettu postaus on nyt vihdoin tässä. Ainakin mä olen kovasti odottanut tämän valmistumista. En vain ole malttanut noita kuvia latailla aikasemmin, mutta nyt tämä olisi tässä! Elikkäs, ystäväni on jo kauan haaveillut omasta yrityksestä ja ihan vakavissaan miettinyt ideoitakin. Nyt hänellä on semmoinen! Ihan mieletöntä!

Viime pitkillä vapailla mä kävin katsastamassa paikan. Sinä päivänä oli avajaiset ja kyllähän mua aina piparit ja kahvi houkuttaa paikalle! Tärkeintä oli kyllä nähdä rakasta ystävääni ja hänen aikaansaannoksiaan. Olen hänestä ylpeä, mutta en yllättynyt tällaisesta yrityksen perustamisesta. Tiedän mihin hän pystyy!

 
Yrityksen avajaiset.

Tällä hetkellä tuossa samassa tilassa toimii kaksi yritystä; Karhunkulman ompelupalvelu (entiseltä nimeltä Lean leikkuu) sekä Verhoomo ja sisustusompelimo Sirppis. Oli kiva käydä katsomassa tiloja, juoda muutama kupillinen kahvia ja mässätä pipareita oikein kunnolla. Jaffakeksit, nam!

Yritystilojen sijainti! Sinne siis!

 Pakko oli ikuistaa, Siiri keittelemässä kahvia! Harvinaista!

 Siirin työhuone.

 Vaikka töitä olisi miljoona erilaista, niin tämä huone tulee luultavasti aina näyttämään siistiltä! Sen verran ystävääni tunnen, että sekasorto ei ainakaan pääse jyllämään täällä!

 Mikä järjestys!

 Hih, Siiri:)

 Peili sovitushuoneesta.

Tässä tulisi muutama kuva tarjoiluista. Öö, toi jaffalautasen tyhjyys ei johtunu musta...tai sit johtu;) 



Tytöillä on myös myynnissä vetoketjuja, joitakin kankaita ja muuta ompeluun liittyviä tarvikkeita! Käy itse katsomassa mitä sieltä löytyy!!! Tilat ovat ainakin mahtavan ylelliset. Kunnon leikkuupöydät, hyvät työtilat, sovitushuone ja mieletön "työyhteisö" ;)

Tarvikkeita!
 Omistajan elkein;D

 Huomatkaa siisteys!
 Ihan mielettömät tilat!

Ja toinen yrittäjä näistä tiloista, Lea.

Siirille ja Lealle voi viedä vetoketjun vaihtoa tarvitsevia housuja tai uudelleen päällystettäviä tuoleja! Uskoisin että melkeimpä kaikki työt otetaan vastaan, sikäli aikataulut sen antavat myöte! Ei muuta kuin yhteyttä ottamaan jos on jotain hommia tarjolla! Mun kaverit voi toki ottaa yhteyttä myös muhun:):) Mäkin ihan mielelläni teen noita samaisia hommia:):) Ja kysellä saa toki enemmänkin näistä yrityksistä. Voin mielelläni vastailla mahdollisuuksien mukaan, ja kysellä tytöiltä lisää, etten sitten huijaamaan joudu:):)

Ompelurikkaita hetkiä!
Tanja


1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

kiva kun ainakaan mulle itelleni toi yks kuva ei näy:(