maanantai 30. toukokuuta 2011

Ehkä mä nukun koko ens vuoden:)

Kyllä tiukkaa teki selvitä eilisestä päivästä, mutta hei selvisin! Se kun baari-iltaman jälkeen nukkuu tunnin ja lähtee Hesaan on rankkaa! Vaikka sinne mennessä mä vaan hihittelin A:n panikoinneille.:D Ja takas tullessa nukuin koko matkan. Tämä koomailia tytsy on nyt käytännössä valvonut 4 yötä ja voin kertoa; VÄSYTTÄÄ!  Kyllähän tällä tahdilla pärjää:)

Eilen menin ilta kasin aikaan duuni neloseen ja pääsin kello 7. Duuni 2 alkoi kasilta ja kesti sen 8 tuntii ja ei muuta kuin nyt duuni kolmosen kimppuun ihan vain päästäkseni nukkumaan, jotta jaksan aamulla mennä duuni ykköseen. Täysi päivä siellä ja duuni kolmonen taas illalla. Jaksaa, jaksaa! Keskiviikkona muille maille hoitelemaan asioita ja torstaina mä varmaan nukun(?) Onneksi on tuo urheilukielto edelleen päällä, niin ei tarvi miettiä mihin kohtaa ne treenit vetäis.

Meinasin jo unohtaa keskiviikon hulabaluut! Paras jengi koossa!!  Harmi kun en saa pitää korkkareita vielä silloinkaan:( Mutta tiedossa parasta seuraa, hauskaa tekemistä (ei kuitenkaan ouzo-tikanheittoo...yök!) ja ehkä jopa maailman parhaimmat kokkailijat! Jep, jep keskiviikkoa odotellessa.


Terkkuja kalmankalpealta ja väsyneeltä Tanjalta:):)

Ei kommentteja: