maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäistä päivää!!


Mistä on hyvä itsenäisyyspäivä tehty? Tietenkin aikaisesta heräämisestä, mamilla ja papilla käymisestä. Mamin ihanista aamupalaletuista ja kofesta.

Pienet sopivassa rasvassa paistetut letut on ihan parhaita:)

Pari loistavaa pikku pirpanaa kuuluu myös loistavaa päivään. M ja A oli yökylässä mummolassa. Juteltiin joululahjatoiveista ja opeteltiin M:n kanssa lukemaan:) Ehkä se jo kahden vuoden päästä osaa lukea:)


 Eläintarhan lahjatoiveet pukille.
Meidän mamil on suoralinja pukin toimistoon! Voitteko uskoo!



Mun on jo viikon tehnyt mieli mennä juoksemaan portaita karhulan kentälle. Tänään sit päätettiin yhdistää ne portaat lenkin yhteyteen. Suhteellisen rankkaa...viimeisten porrasjuoksujen jälkeen molemmat (jep, sain ukon raahattua mukaan) kaaduttiin maahan kun kroppa oli niin väsynyt, mut hei siintä oli enää vaan joku 3-4 kilsaa himaan!! Matkahan ei itessään ollut hirveen pitkä, mut siihen kun yhdistää auraamattomat kadut niin kyllä se lumi tuo jonkun asteista rankkuutta juoksuun!

  Mun ihastuttava juhlalook.

Kun päästiin kotia, makoiltiin hetki molemmat lattialla ja kömmittiin saunaan. Mikä loistava keksintö tuo sauna<3 Sapuskan jälkeen oli ihan pakko mennä pienille päikkäreille. Sen verran otti koville tuo lenkki!
Linnanjuhlista inspiroituneena aloin suunnittelemaan mun juhlamekkoja. S:n synttäreille ja sit jotkuu isommat kekkerit olisi tulossa maaliskuussa. Omien synttäreiden bailumekko (V ei ehkä ihan hyväksynyt mun ideaa, mut who cares;)) onkin jo suunnitteilla, josko vaan löytyisi sopivat kaavat helpottamaan tuota työtä. Siihen malliin ei kyllä edes kaavoja tarvita, mut joskus on kiva päästä helpolla:) Illan ohjelmassa oli siis pukuloistoa sekä tv:stä että lehdistä. Innostuin sitten pukujen lomassa suunnittelemaan myös keittiöremonttia ja muutenkin kaikkia kivoja sisustusjuttuja;)

Kauhee lattia! Vaihtoon menee!!!

Ollaan nyt viikonlopun aikana otettu käyttöön meidän takka. Toistaiseksi siinä kyllä vielä loimuaa kynttilät, mutta suunnittelin jo uudenvuoden pikkutunneille kunnon roihua! Ehkäpä muutaman makkaran voisi loistoporukassa siinä kärventää:) 


Tällainen  on hyvä itsenäisyyspäivä! Loistoseuraa, rentouttavaa tekemistä, ennen kaikkea visio keittiöstä! Vielä paremman tästä olis tehnyt, kun olisi nähnyt kaikki loistavat ihanat ystävät tänään. Nyt toivottavasti miellyttäviä unia ja aamupäivästä töihin visioimaan:) Mut enää hei 5 työpäivää niin on jo taas vapaa!:) Paitsi et ihan sama töissä on kivaa!!

Ps. Ihanaa nimipäivää Nipsu ja Niksu:)

Ei kommentteja: