sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulujoulujoulu....

Nopeasti meni nämäkin joulupyhät! Aattona tuli aherrettua koko aamu töissä. Töiden jälkeen muutaman pikaisen kyläilyn jälkeen mentiin Vilhelmin kanssa vanhemmilleni viettämään joulua. M ja T oli siellä hetken hoidossa ja heidän lähdettyä saapuikin meidän "jouluporukka". Syötiin, juotiin, availtiin lahjoja ja kun muut jäivät nauttimaan illasta mä nukahdin sohvalle. Muistan että jossain kohtaa katoin kelloa ja se oli päälle kymmenen...Saatto olla kahen kuukauden univelat taakkana! Yhden jälkeen kömpesin sohvalta ylös ja ilmotin ukolle et nyt himaan!
Takaisin pääsin nukkumaan kahdelta ja uskomatonta me herättiin seuraavana päivänä vasta yhdeltä!!! Siis todellakin järkyttävät univelat! Ensi vuonna aattona meinaan valvoa ainakin yhteentoista!! :D
Joulupäivä menikin aika pöhnässä kun tuli herättyä niin myöhään. Käytiin hautausmaalla viemässä kynttilöitä, haettiin Kira hoidosta ja mentiin mun vanhemille syömään jouluherkkuja:) Kun päästiin kotiin käytiin saunassa. Joskus seiskan jälkeen kävin lukemaan kirjaa, se oli niin hyvä ettei sitä voinut jättää kesken joten mun oli luettava  se kokonaan. Kahden aikaan sain viimeisenkin sivun luettua ja kömmin sänkyyn. Melkein seitsemän tunnin lukemisen jälkeen oli vähän selkä ja hartiat kipeenä. Mutta olipa rentouttavaa vain olla ajattelematta mitään muuta kuin hyvää tarinaa!!
Tapaninpäivä on sujunut vähän ahkerammissa merkeissä kuin joulupäivä. Aamulla päätin että nyt alkaa keittiöremontti!! Joo olihan tää kämppä jo kolme päivää siisti! Kaadettiin muutama seinä ja tehtiin vähä suunnitelmia. Nythän se on pakko tehdä valmiiksi kun kerran on aloitettukin:) Käytiin perheen voimin katsastamassa ensi viikonlopun varalta pieni metsäreitti suoraan paraatipaikalle raketteja katsomaan.Oli aika lumista<3 Takaisin tullessa tein lumityöt ja aherrettiin vielä keittiön kanssa. Sisko kävi poikansa ja miehensä kanssa pikavisiitillä jonka jälkeen me lähdettiin  syömään t:vonkadulle. Nyt mä  lähden suihkuun ja kaivan uuden kirjan kätköistä. Sen verran aikainen herätys huomenna, että toivottavasti uni tulee ennen puoltayötä! Palataan ehkäpä jo huomenissa pikkaisen fiksummin tekstein ja kuvin:)

Kauniita unia ehkä taas meksikon matkan kuvia;);)

Ei kommentteja: