perjantai 17. joulukuuta 2010

Sovrum

Mitään muuta tuolla makuuhuoneessa ei vielä ole kuin sänky, verhot ja lamppu. Tarkotus olis vielä  joitakin juttuja hommata, mutta vielä ei ole sopivia löytynyt.Väreinä toimii harmaa, luumu ja valkoinen. Niinkuin näkyykin:) Jotain hölmöjä huonekalujakin siellä on mut ne ei tuu missään tapauksessa jäämään huoneeseen, siksi en niitä kuvannutkaan. "Ylijäämä" huonekalut joko myydään tai laitetaan Vilhelmin Boxiin:) Kunhan vaan remontoinnissa päästään semmoiseen vaiheeseen, että Vilhelm pääsee kavereiden kanssa tätä boxia tekemään.

 Verhot, päiväpeite, pussilakanat, ja kolme koritetyynyä ovatkin kaikki sitten Hemtexiltä:) Tuo kaupunkityyny on ostettu Anttilasta.

Lamppu ostettiin Prismasta ja tuo sisäpuoli on oikeesti musta. Aika paljon on vielä tämän huoneen kanssa tekemistä, mutta se että saa nukkua sängyllä on jo aika paljon:)

Muutama hauska idea meillä (lue mulla) on tämän huoneen kanssa. Katsotaampa miten hommat saa etenemään. Nyt vain haluaisin tuon työhuoneen valmiiksi, että pääsisin surruttelemaan koneella. Mun monet ihanat mekko ideat ei oikein ota tuulta purjeisiin, kun tällä hetkellä ei oikein ole tilaa kaavoittaa, leikata kankaita, saatikka ommella.

Lisää kuvia tulee, kunhan vaan edistytään remontoinneissa:)

Ei kommentteja: