keskiviikko 8. joulukuuta 2010

This is my life!

Tällä viikolla ollaan nyt sitten karsittu pikkaisen yöunista, jotta kerkeisi tekemään enemmän kaikkea hyödyllistä. Tiedän, että meidän muuttomiehet olisivat varmasti olleet paljon tyytyväisempiä, kun olisin tehnyt tämän "siivous" operaation ennen muuttoa! Olen itse kyllä ihan tyytyväinen, että edes joskus teen! Tällä hetkellä eteisessä notkuu 5 ikean säkillistä tavaraa, jotka ois menossa kirppikselle. Ja varastoa en edes ole vielä kerennyt käydä siivoamassa. Ja tietysti  nuo kierrätykseen menevät kassit siihen lisäksi, joita tällä hetkellä 4 säkillistä. Talo tyhjenee ihan kiitettävää vauhtia. Sitten seuraaviin bileisiin  mahtuukin vähän enemmän vieraita;) Mistä tulikin mieleen, että en taida malttaa odottaa, että nään mun Lahden ja Kuopsan mussukat taas. Ja päästään sitten oikein kunnolla kilistämään, nimittäin mulle!!:D

Voidaan toki kilistellä jollain muulla kuin salmarilla;)

Ihan hirmuinen vimma tullut laittaa tämä talo kuntoon, haluaisin tästä jo pikkuhiljaa sen kunnon kodin. Vielä vähän olisi vierashuoneen kaappien kanssa tekemistä, ja sitten kuvat seinille niin olisi valmista. Mistään muusta valmiista en uskalla edes unelmoida, kun kaikki muu valmistuminen saattanee siirtyä ensivuoden puolelle.
Tän illan ohjelmaan kuuluu vielä pienoinen lenkki+lihaskunto ja sauna:) Täytynee varmaan illalla vielä kynnet laittaa kuntoon, et ei nolota huomenna töissä:) Tämmöistä tämä on joka päivä, töitä, siivoilua/remontointia ja urheiluu. Toki karvaset ( eli siis meidän hauva ja marsut;)) mahtuu lenkkeineen mukaan mun päivään. :)  Nyt pakko päästä reenailee, ettei tuu väsy liian aikasee!

Ei kommentteja: