torstai 19. toukokuuta 2011

Räpsäilyjä!

Nyt tulosssa mielenkiintoinen kuvapostaus. Ihan siitä syystä, että sain tänään uuden kameran. Laitan siitä huomenna vähän enemmän. Koko illan olen harjoitellut ja kokeillut erilaisia asetuksia. Joitakin juttuja joutuu vielä testailemaan, mutta jollain tavalla jo homma hanskassa (ja hanskat hukassa). Nyt sitä outoa kuvasaldoa:)

 Mun yölukemisia:)

 Kolmen kuukauden remontin jälkeen uuni taas käytössä.
Ai että oli hyvää tuollainen normaali kotiruoka!

 Fairy!

 Vähän testailin kameraa ihan täysin pimeässä huoneessa, ihan ok:)

 Kyllä, tänne tulee kestona Aku Ankka.

Raksu<3

En nyt viitsinyt enempää kuvia laitella. Ihan vaan siitä syystä, että suurin osa kuvista on noista samoista kohteista. Ja kuten arvata saattaa, tuli ehkä otettua muuta kuva tuosta karvapallosta. Sadasta kuvasta ehkä 80 on Kirasta!:)  Jos olen ahkera huomenna niin kuvailen vähän viime aikojen ostoksia. Muutamat vaatteet vielä esittelemättä:) Uuden kameran myötä saatan pitää pientä shoppailutaukoa:) Ihan vaan siitäkin syystä, että 3.6 lähestyy;) 

Nyt iltapalaksi vähän kauravelliä ja täytyy kai ottaa tänään iltalukemiseksi tuo 200 sivunen ohjekirja kamerasta:) En niin malta odottaa, että pääsen muuallekin kuvailemaan. Tämä koti alkaa olla jo vähän kulahtanut paikka;) Tiedän jo muutaman kivan paikan johon lähden kuvailemaan kunhan vaan saan jalan kuntoon:):)

Kauniita unia, hyvän ruoan kuvia!
Tanja

Ei kommentteja: