sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Pikamekko!

Taisin jo aikasemmin mainitakin tekeväni tuollaisen v-aukkosen mekon. Kuukausi sitten muutama tunti ennen siskon miehen synttärijuhlia sitten sellaisen väänsin. Aikataulu oli aika tiukka ja jouduin käyttämään melko helppoja saumaratkaisuja, mutta aika kiva siitä kuitenkin tuli. Se oli mukava päällä ja musta värinä toimii loistavasti. Ihan hirmuisesti harmittaa että ompeluhommat jää liian vähäisiksi, mutta toisaalta remontti ei tule koskaan valmistumaan jos sitä ei tehdä! Eli pari kuvaa tekemästäni pikamekosta.

 En ole silittänyt mekkoa joten siitä tuo "ryppyinen" vaikutelma.

 Musta:)
 
Tänään siivouksien jälkeen aloitin uuden mekon teon. Ensi viikonloppuna on vähän isommat juhlat joten uusi mekko tulee tarpeeseen. Kävin kiertämässä kauppoja ja totesin, että en halua mitään tusinamekkoa ja persoonallisemmat mekot kustantaa selkeästi yli mun budjetin. Onneksi mulla on edes jonkunlainen taito ja halu tehdä juhlamekkoja.  Kankaatkin mulla jo löyty valmiina ja kaavatkin ihan hyvällä mallilla. Ompelu onkin sitten melko nopeasti hoidettu. Toivottavasti! Viikko aikaa ja yritän tehdä joka päivä vähän, että saisi noita remontti ja kouluhommiakin tehtyä. Sitten olisi vielä työt ja treenit. Rankka ja tehokas viikko tiedossa. Ensi sunnuntaina sitten lepäillään oikein miehekkäästi.

Tästä lähtisi mekon teko:)

Saa nähä minkälaiseen malliin lopulta päädyn.

Kiireinen viikko tiedossa ja täysin minimi lepohetket. Saa nähdä kuinka voimat riittää ja josko jossain kohtaa saisi vähän huilattuakin. Ja jokohan ensi viikolla saisi tämän zombiuden maximiin niin siitä voisi sitten lähtä kohti normaali look:kia. Toivottavasti ainakin. Nyt tämä kadonneen freesiyden metsästäminen jatkuu ja kiitti moi.

Zombi:)

Ei kommentteja: