torstai 21. huhtikuuta 2011

Mä en kestä!:)

Kun tulin kotiin niin mua odotti hauska yllätys, nimittäin maailman kivoin hauva! Ja ei sillain ulko-oven takana niinkuin normaalisti, vaan makuuhuoneessa. Joo se nukkuu välillä siellä matolla, mutta nyt tällä kertaa se kyllä yllätti mut aivan toden teolla. Ei tähän sanat riitä kertomaan!! Joten katsellaampa vähän kuvia!

 Toi valkonen kangas Kiran ympärillä on siis pussilakana ja tuo pää tulee tosissaan siitä aukosta josta yleensä kädet sujahtaa laittamaan peiton hyvin sinne sisälle. 

Onneks oli kamera ihan vieressä. Otin sarjana muutaman kuvan ja sitten yksinkertaisesti revin ton pussilakanan Kiran ympäriltä pois.

Ei vitsi miten iloinen se oli kun pääsi irti. Toivottavasti ei joutunut kauaa siinä olemaan.

Nyt mä otan vähän aamupalaa, olikos kello kohta viisi? Ja saatan painua tekemään ruoka(juoma)ostoksia viikonlopulle. Josko huomenna tämän jalan kanssa pääsisi jo treenailemaan. On meinaan ollut suhteellisen huolestuttavassa kunnossa syystä että välillä kun nousee seisomaan saattaa jalka lähtä alta! Nyt alkais tuntuun hyvältä! Viikonloppuna kevyitä lenkkejä ja ensi viikolla taas potkimaan;)

Palailen varmasti viikonloppuna, mutta kivaa pääsiäistä kaikille jos nyt en jaksakaan koneella olla:) 

Tanja



2 kommenttia:

hnrika / tyyppikirjoittaja.com kirjoitti...

No voii toista :D

Kivaa pääsiäistä sulle ja koirallesi :)

Tanja kirjoitti...

Joo toinen osaa olla joskus melko ressukka. Kiitos,kiva pääsiäinen meillä hauvelin kanssa olikin:):)