tiistai 7. joulukuuta 2010

Ei saa kesyttää

Oli ihan pakko tulla laittamaan vielä juttua, koska vierashuone on viimeistelyä vajaa valmis!!! En voi uskoo että  meillä on jotain valmista! Tästä Vilhelmin officesta tuli vierashuone ja mun opiskelu boxi :) Vielä kun saadaan seinille jotain kivaa niin on ihan täysin valmista! Mutta nyt tästä hetkestä:

  Edelliset asukkaat jättivät meille ihanan vaatekaapiston. Sopii kivasti meidän tyyliin. Uusi lattia ja jaden värinen seinä. Tykkään, tykkään, tykkään! (Älkää huomioiko noita piuhoja kaapiston päällä;))
 

Pieni pyöreä matto on Hemtexin Morgan matto, aivan ihana!  Verhot ovat niin ikään Hemtexin valikoimista. Löytyy ihan perusvalikoimasta tällä hetkellä. Sohva on rakennettu kahdesta runkopatjasta joiden päälle laitettu, ylläri, Hemtexin helmalakana:) Koristetyynynpäälliset Sokokselta ja hahah, Hemtexiltä:) Kukaan ei varmaan uskalla arvata mistä tuo huopa on ostettu? Tuo mahtavan ihana kattolamppu on K-raudasta. Rakkautta ensisilmäyksellä;)

Joo mun lemppari myymäläksi on aika vahvasti noussut Hemtex! Rakastan Hemtexin laajaa väri/materiaalivalikoimaa. Jos joskus jaksan tarkemmin kuvailla, niin laitan lähempää kuvaa noista ihanista tuotteista.Uskoisin että muidenkin huoneiden kohdalla nähdään vahvasti Hemtexin tuotteita.
 Eihän tässä malta mennä nukkumaankaan, kun niin kiva istuskella ja kuunnella Suvi Teräsniskaa täällä unelmahuoneessa<3

Ei kommentteja: