sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tehoday

Ehkä vähän turhan pitkien yöunien jälkeen heräsin maailman pahimmassa jumissa aamulla( lue: päivällä)!

 
Lupailee helppoa 6.45 herätystä maanantaille.

Muutaman kahvikupillisen jälkeen alkoi tämä kaksikko touhamaan remontin kanssa.Vilhelm ahkeroi kovasti keittiön seinien kanssa ja mä maalailin makuuhuoneessa ja työhuoneessa. Työhuoneen projekti ei ole mikään kovin suuri töinen mutta hidas! Toki makuuhuoneen maalausprojekti on vielä sitäkin hitaampi! Suorastaan jännittää aivan kamalasti mikä tulee olemaan lopputulos! Toistaiseksi kaikki sujuu hyvin. Tänään meidän yhdistettynä aamupala/lounas/välipalana oli köyhät ritarit. Vai rikkaat? Kun oikein pullasta tehtiin:)

Kermavaahtoa ja vadelmamarmeladia.

Sapuskan jälkeen mietittiin että on todella hölmöä vaan odotella esimerkiksi maalin kuivumista kun voisi senkin ajan käyttää jotenkin hyödyksi. Ja siitä se sitten lähti. Nyt on wc suunniteltu uusiksi ja maalit osittain ostettu sekä lattia valmiiksi katottu. Huomenna mahdollisesti jo lähden toteuttamaan tätä suunnitelmaa. Täytyy myöntää ettei ehkä fiksuinta remontoida kaikkea yhtä aikaa, mutta minkäs teet kun kerrankin on energiaa touhuta! Käytiin vähän maaliostoksilla ja löydettiinkin makuuhuoneeseen sopivaa maalia. Vielä en siitä projektista enempää paljasta kuin tämän:

Värihän on niin musta kuin musta voi olla!!

Samalla katsottiin keittiön seinille tuleva maali ja napattiin muutama malli kotia ja mallailtiin seinälle. Valinta on tehty ja molemmat oltiin heti samaa mieltä sävystä. Tehokkaseen päivään on kuulunut myös keittiön suunnittelua. Taas on suunnitelmia vähän muutettu ja suunnitelma alkaa pikkuhiljaa kestämään paremmin päivänvaloa. Käytiin tarkistelemassa keittiöliikkeiden aukioloja ja tehtiin minuutti aikataulu ensi viikolle, KIVAA! (NOT) Hetken hengähdys ja ruoan teko ennen iltaremontteja. Olen niin ylpeä tekemästäni ruoasta. Ihan itse tein jauhelihakastikkeen, makaroneja ja perunamuussia. On todella harvinaista että meidän taloudessa tehdään yleensäkään mitään ihmisten ruokaa, mutta että kaikki vielä itse:):) Olihan se ihan loistavan hyvääkin:)


Tomaattia ja tomaatttia lisukkeena.


Vähän vielä maalailin työhuoneessa ja makkarissa. Ja taas odotellaan, että maali kuivuu!! Huomenna jatkuu...Pieni iltalenkki kaupungilla ja sauna saa minut jo pikkuhiljaa hapuilemaan peitonreunaa. Siispä vähän vissyy naamariin ja untenmaille.

Kiitos ja moi

Ei kommentteja: