maanantai 3. tammikuuta 2011

Last weekend!

Hohhoijakkaa miten rankka ja kiva viikonloppu olisi takana päin:) Kolmen päivän häppeninki verotti mun voimia sen verran, että tänään olikin sitten pakko ottaa melkein neljän tunnin päikkärit:)
Kaikki alkoi perjantaina kun lähdin hakemaan yhtä loisto tyttöä mun kanssa shoppailemaan:) Pikkuisen huomasin olevani ruosteessa tuon shoppailun kanssa, mutta oli kyllä kivaa ja mieletön seura:) Pakollinen kahvitauko ja toimintasuunnitelman laatiminen kuuluu asiaan:) Toki tässä tapauksessa toimintasuunnitelma unohtu ja juoruttiin koko kahvibreikki;) Ehdin vajaan tunnin olla kotona shoppailun jälkeen ennen kuin lähdin käymään systerillä. Siellä hörppäsin kahvit ja painuin hakeen Vilhelmiä töistä ja tottakai olut ostoksien jälkeen tultiin himaan oottelemaan meidän viikonloppuseuran saapumista.
Perjantaina illalla E ja R saapui meille. Tavaramäärästä olisi voinut päätellä et ne muuttaa tuonne niitten omaan huoneeseen;)Käytiin Amarillossa syömässä ja tultiin meille nautiskelemaan loistoseurasta. Pelailtiin ja juoruiltiin koko ilta. 24.00 oltiin näköalatornissa kurkkimassa ilotulituksia ja juomassa minttukaakaota. Koko reissu näköalatornille ja meille takaisin oli aivan hulvaton!! Polvista päätellen oon muutaman kerran römynnyt lumihangessa tai jossain muualla(?) Yöhän jatkui vielä aamuun asti, jos voi jo käyttää mainintaa "normimeiningillä". 
Lauantai aamu, pikkuisen oli tuntumaa edellisestä illasta, yöstä, aamuyöstä. Muutaman tunnin jaksoin olla hereillä ja sitten oli pakko mennä takaisin ottamaan vähän lepoa. Pojat huuteli jossain kohtaa (koko päivänä ei ollut kellosta minkään näköistä tietoa) mua ja R:saa ylös. Matka kohti pulkkamäkeä alkakoon. Sen verran oli tautinen olo että otti kunnolle mäkeä ylös tallustaminen mutta kivaa oli! Vaikka mun posket olikin ihan jäässä! Mäenlaskun jälkeen takkatuli ja sauna oli ihan loistava keksintö. Sapuska upposi tähän porukkaan aika kiitettävästi ja keksittiin ruoan jälkeen lähtä kaivamaan meidän pokeripöytä ja biljardi varastosta. En hirveesti viitsisi kehuskella, muuta kyllähän mut kruunattii bilismestariks:):) Olin ihan tules:) Pelailtiin kaikenlaista koko ilta ja luvovutettiin jo aika paljon aikasemmin kuin edellisenä iltana.
Hey its sunday! Ei mennyt kauaakaan heräämisen jälkeen kun R ja E lähti kohti kotia ja meille saapui uusi kaksikko.Tämän kaksikon tyytyväisenä pitäminen vaatikin pikkaisen enemmän tehoja ja mielikuvitusta kuin tuon edellisen.Touhuiltiin kotona ja kun Vilhelm lähti peliin, me suunnattiin ulos ja käytiin kaupassa. Kotiin tullessa me tehtiin sapuskaa ja pelailtiin. Aika pian systeri tulikin kylään ja toi yhden pirpanan lisää meille  ja  Laitettiin musa täysille ja tanssittiin hullunlailla :D Kun V tuli pelistä, mentiin takkahuoneeseen grillailemaan vaahtokarkkeja ja nautittiin lämmöstä. Oli aika mukavaa:)

 Vilhelmistä ei kuulemma voinut ottaa kuvia ennen kuin sen naama oli peitetty(?) :)

 Itse löhöilin ihan takan vieressä taljan päällä ja ihanan pehmoisen huovan alla:)

 Takkatuli, villasukat ja latte what a perfekt combination!

 Tuossa korin päällä on Kiran uusi lempi paikka. Varsinkin silloin kun takassa on tulet:)

Vaahtokarkkeja, nams!


Kiitos kaikille ihanille seurasta!

Ei kommentteja: